Прикажувам 1–12 од 98 резултати

Show sidebar

Ara 310

4,710.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите, може да ги погледнете тука.

Ara 315

6,066.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите, може да ги погледнете тука.

ARKI desk

The Arki-Desk’s clean, linear design makes it particularly versatile and suitable for flexible and functional modern corporate and home offices.

ARKI desk Adj

With its practical, height-adjustable top, the Arki-Table Adjustable Desk contributes to the creation of a functional and dynamic office space.

Arki-Stool ARKW6

17,417.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите, може да ги погледнете тука.

Arod 500/510

11,611.00 ден15,603.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите за моделот Arod 500, може да ги погледнете тука.
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите за моделот Arod 510, може да ги погледнете тука.

Arod 560

17,780.00 ден21,045.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите за моделот Arod 500, може да ги погледнете тука.

Arod 570

19,231.00 ден22,497.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите за моделот Arod 570, може да ги погледнете тука.

Babila 2730

5,269.00 ден6,466.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите, може да ги погледнете тука.

Babila 2730/A

8,222.00 ден9,899.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации, може да ги погледнете тука.
 • Документот со финиши и бои на материјалите, може да го погледнете тука.
 • НАПОМЕНА: Пред да го погледнете документот со финиши и бои на материјалите, погледнете во делот „Финиши на седиште“, за да добиете информација во врска со тоа во кои можни финиши е достапна конкретната столица, а подоцна и да ги пронајдете во самиот документ.

Babila 2735

6,066.00 ден6,865.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите, може да ги погледнете тука.

Babila 2740

5,667.00 ден6,066.00 ден
 • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации и финишите, може да ги погледнете тука.