Се прикажуваат сите 7 резултати

Show sidebar

Alfa

21,989.00 ден62,265.00 ден
Канцелариската фотелја Alfa претставува еволуција на класичниот дизајн и совршено се вклопува во современите канцелариски простории. Хромираните и алуминиумски елементи

Bridge

21,408.00 ден71,990.00 ден
Канцелариската фотелја Bridge претставува еволуција на класичниот дизајн и совршено се вклопува во современите канцелариски простории. Ја има во три

Cinquanta

51,597.00 ден124,312.00 ден
Канцелариската фотелја Cinquanta е елегантна, но не упадлива; извонредна, но не агресивна. Истата е внимателно изработена така што е шиена

Kiria

42,671.00 ден108,057.00 ден
Канцелариската фотелја Kiria се карактеризира со рафиниран дизајн, нежни форми и големо визуелно влијание. Одлична изработка, квалтетни материјали и префинетост

Lux

24,601.00 ден58,637.00 ден
Канцелариската фотелја Lux се карактеризира со специфичен дизајн и внимание кон деталите, повеќенаменска намена и техничка извноредност. Истата е внимателно

Sedna

22,642.00 ден74,167.00 ден
Канцелариската фотелја Sedna е препознатлива по ергономското седиште кое предизвикува да се создаде извонредната удобност. Квалитетот, дизајнот и технологијата придонесуваат

Urania

29,899.00 ден92,744.00 ден
Канцелариската фотелја Urania рефлектира елеганција, комфор и рафинирана персоналност во просторот. Сите модерли на фотелјата се тапацирани и содржат остранлива