Прикажувам 1–12 од 40 резултати

Show sidebar

Abaca

143,378.00 ден440,035.00 ден
Изработка: 100% abaca Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited Edition

Alfresco Wave

122,637.00 ден443,829.00 ден
Изработка: 90% акрил, 7% PVC, 3% полипропилен Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните

Astral

46,495.00 ден
Изработка: 100% бамбус Цената се однесува за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team

Bliss

36,655.00 ден
Изработка: 70% полиестер, 30% волна Цената се однесува за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team

Bohemian

108,080.00 ден391,146.00 ден
Изработка: 72% волна, 8% памук, 7% платно, 6% полипропилен, 5% полиестер, 2% акрил. Можете да го нарачате во било која

Botanic

107,495.00 ден389,029.00 ден
Изработка: 42% платно, 25% волна, 12% вискоза, 9% памук, 9% полиестер, 3% акрил Можете да го нарачате во било која

Chic

103,910.00 ден376,056.00 ден
Изработка: 45% ленено платно, 18% полиестер, 18% памук, 14% вискоза и 5% акрил. Можете да го нарачате во било која

Club

80,469.00 ден227,130.00 ден
Изработка: 100% вискоза Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited Edition

Connection

175,783.00 ден539,485.00 ден
Изработка: 100% говедска кожа Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Максималната димензија

Cozy

118,108.00 ден
Изработка: 66% волна, 26% ленено платно и 8% BM-CO. Постои можност за комбинација на три парчиња, што има за цел

Cubic

177,234.00 ден539,485.00 ден
Изработка: 100% говедска кожа Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited

Diva Impulse

48,869.00 ден
Изработка: 51% волна, 27% платно, 22% свила Цената се однесува за било која форма по м2. Максималната димензија по која може