Се прикажуваат сите 7 резултати

Show sidebar

Kamelia

42,816.00 ден76,924.00 ден
Канцелариската фотелја Kamelia може да се биде во три висини во однос на наслонот за грб: висока, средна и ниска.

Kimera

46,445.00 ден79,101.00 ден
Канцелариската фотелја Kimera може да се биде во две димензии во однос на наслонот за грб: висока и ниска. Што се однесува до финишот,

King

34,108.00 ден72,570.00 ден
Канцелариската фотелја King може да се биде во три димензии во однос на наслонот за грб: висока (во две различни висини кои може да

Klassic

26,125.00 ден71,844.00 ден
Канцелариската фотелја King може да се биде во три димензии во однос на наслонот за грб: висока, средна и ниска (без раконаслони). Цените кои

Klivia

60,959.00 ден96,518.00 ден
Канцелариската фотелја Klivia може да се биде во две димензии во однос на наслонот за грб: висока и ниска, кои може да ги погледнете во

Kosmo Top

44,268.00 ден79,101.00 ден
Канцелариската фотелја Kosmo Top може да се биде во четири  големини во однос на наслонот за грб: висока (во две големини кои може

Kriteria

51,525.00 ден105,952.00 ден
Канцелариската фотелја Kriteria може да се биде во две димензии во однос на наслонот за грб: висока и ниска (кои може да ги погледнете