Showing 1–12 of 111 results

Show sidebar

Aibu

11,611.00 ден
Тип на светло: столна ламба Опис: Столна ламба изработена од бело, рачно изработено триплекс стакло. Ламбата има LED извор на

Alysoid

46,082.00 ден80,625.00 ден
Тип на светло: лустер Опис: Висечко светло (лустер) чија колекција е изработена од алуминиум. Колекцијата е достапна во неколку бои

AP LIK

13,280.00 ден14,369.00 ден
Тип на светло: ѕидно Опис: Алуминиумско ѕидно светло, достапно во три бои: бела, мат бронзена и мат никел. Има LED светло

Aura AP

117,999.00 ден164,589.00 ден
Тип на светло: ѕидно Опис: Стаклото од кое е направена колекцијата Aura е целосно рачно изработено, користејќи ги традиционалните техники на мурано-мајсторите.

Aura PL

157,259.00 ден477,511.00 ден
Тип на светло: плафонско светло Опис: Стаклото од кое е направена колекцијата Aura е целосно рачно изработено, користејќи ги традиционалните техники на

Aura SP

167,346.00 ден646,308.00 ден

AX20 PT

62,483.00 ден
Тип на светло: подно Опис: Колекцијата AX20 е создадена со огромно внимание посветено на техничките елементи, со цел да се исполни очекуваниот

AX20 SP

12,700.00 ден
Тип на светло: лустер Опис: Колекцијата AX20 е создадена со огромно внимание посветено на техничките елементи, со цел да се исполни

AX20 Wall lamp

20,174.00 ден
Тип на светло: ѕидно Опис: Колекцијата AX20 е создадена со огромно внимание посветено на техничките елементи, со цел да се исполни очекуваниот

AX20 Wall lamp

13,280.00 ден
Тип на светло: ѕидно Опис: Колекцијата AX20 е создадена со огромно внимание посветено на техничките елементи, со цел да се исполни очекуваниот

Bell Ceiling lamp

45,139.00 ден221,339.00 ден
Тип на светло: плафонско Опис: Bell колекцијата е препознатлива по изработката од метална структура, која е обвиткана во супер меки ленти, кои

Bell SP

41,002.00 ден388,322.00 ден
Тип на светло: лустер Опис: Bell колекцијата е препознатлива по изработката од метална структура, која е обвиткана во супер меки ленти,