Прикажувам 1–12 од 49 резултати

Show sidebar

341/C

60,814.00 ден
Code 341/C Type Floor Lightbulbs 1x70w – E27 – 230V Materials Vetro, Metallo, Tessuto Diameter 56 Height 189 Description Floor

353/C

61,031.00 ден
Тип на светло: подна ламба Опис: Подна ламба во метален, хромиран финиш, стаклени детали и дифузор од ткаенина, која може

440/C

125,256.00 ден
Code 440/C Type Floor Lightbulbs 4x28w – E14 – 230V Materials Vetro, Swarovski®Elements, Metallo, Tessuto Diameter 60 Height 187 Description

530/OA

107,186.00 ден
Code 530/OA Type Floor Lightbulbs 3x28w – E14 – 230V Materials Vetro, Metallo, Tessuto Diameter 47 Height 175 Description Floor

8000/C

92,164.00 ден
Code 8000/C Type Floor Lightbulbs 1x70w – E27 – 230V Materials Vetro, Metallo, Tessuto Diameter 82 Height 193 Description Floor

8052/OA

96,736.00 ден
Code 8052/OA Type Floor Lightbulbs 1x70w – E27 – 230V Materials Cristallo, Metallo, Tessuto Diameter 48 Height 177 Description Table

Agata 7015/P

50,799.00 ден
Тип на светло: подна ламба Опис: Подна ламба во метален финиш, со стаклени детали и дифузор од ткаенина. Димензии: Светилки:

Alfredo 2393/P

58,782.00 ден
Тип на светло: подно Опис: Подна ламба во метален и златен финиш, со детали од кристал и дифузор од црна

Amelie 8162/P

61,685.00 ден
Тип на светло: подно Опис: Подно светло кое се состои од метален дел и кристали, со дифузор од ткаенина во

Anish – floor

239,481.00 ден288,103.00 ден
  • Пред да го изберете моделот, ви препорачуваме да го погледнете документот со спецификации во продолжение.
  • Димензиите, спецификациите, финишите и сите останати информации за моделите, може да ги погледнете тука.

AX20 PT

62,483.00 ден
Тип на светло: подно Опис: Колекцијата AX20 е создадена со огромно внимание посветено на техничките елементи, со цел да се исполни очекуваниот

Bamboo T500/P

137,883.00 ден
Code T500/P Type Floor Lightbulbs 2x20w – GU5.3 – 12V Materials Metallo / Vetro / Gomma Diameter 10 Height 220