Се прикажуваат сите 11 резултати

Show sidebar

LIGHT MODULE

13,353.00 ден
L. 612mm /L.918mm /L.1200 mm H. 208 mm P. 200 mm Цени: L.612; 13353ден. L.918 ;16111ден. L. 1224; 18941ден.

Note

134,493.00 ден
An original interpretation of the bookcase, a pentagram where the notes are the books and objects, all together composing the

OK-12

88,929.00 ден
Design Domitalia Design Material Wall system, anodized aluminium (AN) or black anodized aluminium (ANE) frame, to be fixed to wall.

Ok-60-C / Ok-90-C

93,493.00 ден
Модуларни полици кои се изработени од алуминиумска рамка која е фиксирана на под и на ѕид. Должината на полиците измеѓу

Ok-90-W / Ok-110-W

47,130.00 ден
Модуларни полици кои се изработени од алуминиумска рамка која е фиксирана на под и на ѕид. Должината на полиците измеѓу

OK-NB

113,354.00 ден
Design Domitalia Design Material Anodized aluminium or black anodized aluminium frame,to be fixed to wall. Dimension & Weight Kg. 131

OK-nc

144,894.00 ден
Design Domitalia Design Material Anodized aluminium or black anodized aluminium frame,to be fixed to wall. Dimension & Weight Kg. 120

OK-nd

226,689.00 ден
Design Domitalia Design Material Anodized aluminium or black anodized aluminium frame, to be fixed to ceiling. Dimension & Weight Kg.

OK-NE

123,253.00 ден
Design Domitalia Design Material Anodized aluminium or black anodized aluminium frame, to be fixed to ceiling.