Прикажувам 1–12 од 27 резултати

Show sidebar

Acquamarina

7,990.00 ден
Код: 40314.39.000 – сина боја Код: 40314.10.000 – тортора Столица со висок наслон и раконаслони, која може да се постави

Atlantico

19,013.00 ден
Рамката на лежалката е направена од полипропилен со UV адитиви, кој е рамномерно обоен. Просторот за лежење е прекриен во

Babà

16,546.00 ден
Baba столицата е инспирирана од аморфна форма. Направена од линеарен полиетилен со ротациона технологија. Достапен е во различни бои, што

Babà-JR

10,015.00 ден
Babà-jr е столица инспирирана од аморфна форма. Направена од линеарен полиетилен со ротациона технологија. Достапна е во различни бои, што

Casper

9,144.00 ден
Design Orlandini & Radice Material Pouf/coffee table, polyethylene frame, moulded with rotational technology. Recyclable material, suitable for outdoor use. Provided

Darsena

6,990.00 ден
Столица со висок наслон и раконаслони, која може да се постави на 4 позиции. Направена од комплетно обоен фиберглас полипропилен,

Net Relax

7,184.00 ден
Кодови за столици: 40327.00.000 – бела боја 40327.04.000 – тиркизна боја 40327.56.000 – сенф боја Кодови за перничиња: 36327.00.043 –

Omega

13,752.00 ден
Лежалка без раконаслони, во бела боја. Рамката на лежалката е направена од полипропилен со UV адитиви, кој е рамномерно обоен.

Omnia-p

10,740.00 ден
Design Orlandini & Radice Material Polietilene Dimension & Weight Kg. 4,2 – m3 0,11 – 1 x box ​Kg. 1,5

Omnia-t

11,611.00 ден
Design Orlandini & Radice Material Polietilene Dimension & Weight Kg. 4,2 – m3 0,11 – 1 x box ​Kg. 1,5

Omnia-v

6,822.00 ден
Design Orlandini & Radice Material Polietilene Dimension & Weight Kg. 4,2 – m3 0,11 – 1 x box Kit con