Прикажувам 1–12 од 85 резултати

Show sidebar

BOLD 1100mm 4754

5,732.00 ден7,033.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо (480×480 mm) и дебелина од Ø50 mm. Има висина од 1100 mm

BOLD 1100mm 4756

7,480.00 ден8,781.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо (700×700 mm) и дебелина од Ø50 mm. Има висина од 1100 mm

BOLD 730mm 4750

4,662.00 ден5,963.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо (480×480 mm) и дебелина од Ø50 mm. Има висина од 730 mm

BOLD 730mm 4752

6,410.00 ден7,711.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо (700×700 mm) и дебелина од Ø50 mm. Има висина од 730 mm

BOLD 730mm 4758

10,114.00 ден11,415.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо 980×530 mm и дебелина од 2 x Ø50 mm. Има висина

BOLD 730mm 4759

8,717.00 ден10,018.00 ден
Централна ногарка за маса со нова правоаголна варијанта во која “X” ногарките ја добиваат “T” формата, што овозможува поврзување на

Concrete

9,899.00 ден11,296.00 ден
Клуб масичка која што главно е наменета за outdoor варијанта, односно за надворешна употреба. Има основа од цемент кој гарантира

Iceberg

54,282.00 ден
Модуларна маса идеална за отворените барови покрај базените, плажите, градините и слично. Цената се однесува само за еден модул со

IKON 1060mm 867

12,054.00 ден
Со својата безвременска и чиста форма, Ikon се стреми да „зборува“ со јазикот на архитектурата. Масата е погодна и за

IKON 1060mm 868

16,045.00 ден
Со својата безвременска и чиста форма, Ikon се стреми да „зборува“ со јазикот на архитектурата. Масата е погодна и за

IKON 460mm 863

6,067.00 ден
Со својата безвременска и чиста форма, Ikon се стреми да „зборува“ со јазикот на архитектурата. Кафе-масата е погодна и за