Прикажувам 1–12 од 26 резултати

Show sidebar

Anastasia

Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 200, 180, 160 и 120м. Може да биде обложен со

Camille Capitonnè Alto H.28

Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180, 160 и 120 см. Може да биде обложен со

Celine H.28

Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180 и 160 см. Може да биде обложен со текстил

Chocolat H.28

Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 200, 180 и 160см. Може да биде обложен со текстил

Dorian H.28

Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 200, 180 и 160 см. Може да биде обложен со

Elite

Креветот Elite е направен од недеформирачка, полиуретанска пена (30кg/mc густина на рамката и 28kg/mc густина на наслонот). Достапен е во

Gem

Креветот Gem е направен од недеформирачка, полиуретанска пена (30 кg/mc густина на рамката и 28 kg/mc густина на наслонот). Достапен

Giselle con Gonna

Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180, 170, 160, 140, 120, 100, 90 и 80см. Може

Giulietta Free H.28

Design Antonella Scarpetta. Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180 и 160 см. Може да биде

Giulietta H.28

Design Antonella Scarpetta Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180 и160 см. Може да биде обложен

Grace Barrè H.28

Design Studio Balutto Assocciati. Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 200, 180 и 160 см. Може

Grace H.28

Design Studio Balutto Assocciati. Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180, 160 и 140см. Може да