Прикажувам 1–12 од 24 резултати

Show sidebar

Comp. NG211 Taglio

51,960.00 ден
Димензии Дрво Мат лакирано 1600×1950 51.960 ден. 83.600 ден. 1800×2000 85.197 ден. 92.309 ден. Димензии: Dark Oak Fedra Group –

Comp. NG212 Parentesi

48,331.00 ден
Димензии Дрво Мат лакирано 1600×1950 48.331 ден. 79.972 ден. 1800×2000 58.636 ден. 87.955 ден. Димензии: Dark Oak Plinto Group –

Comp. NG216 Lotus

75,980.00 ден
Димензии Дрво 1600×1950 75.980 ден. 1800×2000 93.615 ден. Димензии: Walnut Atena Group – Lotus Bed with light, Walnut rounded ring

Comp. NG305 Lotus

75,980.00 ден
Димензии Дрво 1600×1950 75.980 ден. 1800×2000 93.615 ден. Димензии: Decapè Bianco Spot Group – Lotus Bed with light, 100 x

Comp. NG308 Lotus

75,980.00 ден
Димензии Дрво 1600×1950 75.980 ден. 1800×2000 93.615 ден. Димензии: Dark Oak Tondo Group – Eco leather Baxter Bed Col.0001 White

Comp. NG311 Taglio

51,960.00 ден
Димензии Дрво Мат лакирано 1600×1950 51960ден. 83600ден. 1800×2000 85197ден. 92309ден. Димензии: Decapè Grafite Quadro Group with Decapè Bianco fronts –

Comp. NG312 Tod

60,378.00 ден
Димензии: Decapè Bianco Poldo Group – Lotus Bed with light 50 x 120 ring with curved stem Decapè Bianco/ Bedside

Comp. NG401 Tod

60,378.00 ден
Димензии: Quadro Group, Tranchè finish body with Matt Ghiaccio fronts, bronzed handle MNG071 – Tod Bed 100 x 100 straight

Comp. NG402 Tod

60,378.00 ден
Димензии: Matt Ghiaccio Zeta Group – Tod Bed, 100 x 100 curved ring with Tranchè finish – Fixed body sliding

Comp. NG404 Skip

46,300.00 ден
Димензии: Quadro Group, Tranchè finish, Bronzed handle MNG071 – Skip Bed, 100 x 100 straight ring with Tranchè finish –

Comp. NG608 Lotus

75,980.00 ден
Димензии Дрво 1600×1950 75.980 ден. 1800×2000 93.615 ден. Димензии: Poldo group Natural Elm / Natural Elm Lotus Bed with light

Кревет – DREAM

61,830.00 ден
Дрвен кревет со латофлекс решетка. Цената се однесува на креветот без душек. Цената подолу е за димензија 1600 x 1950.