Прикажувам 1–12 од 46 резултати

Show sidebar

APP

14,369.00 ден
Design _ Radice & Orlandini Опис: Масичка Оваа масичка е составена од дрвени ногарки и горна плоча, која е составена

Arvo

64,950.00 ден
Arvo – design Mario Mazzer Аrvo на фински значи вредност, што претставува важно име за оваа масичка која е карактеризирана

Bend

87,084.00 ден
Bend Контрастот со тенок лим генерира динамичен и едноставен ефект. Bend е составена од комбинација на дрво и челик,односно се

Buddy 59×59

17,642.00 ден
Меките линии и минималистичкиот дизајн се она што ја карактеризира клуб масата Buddy. Направена е од четири тенки, метални ногарки

Cosmos

116,112.00 ден
A significant object to be placed in a prominent position in the living room. The Cosmos coffee table has a

Cross

14,949.00 ден
Design Orlandini & Radice Material Rising lacquered steel frame on high pressure laminate top, black edge Цената се однесува на

Doppler

38,462.00 ден
Doppler – design Giuseppe Viganò Мешавина на бои, облици и форми кои го создаваат преклопувањето. Комбинацијата на различен графички дизајн

Duffy

44,268.00 ден
The transformation of a sinuous and well-balanced shape into an elegant structural element. The Duffy coffee table is made of

Eliptico

27,939.00 ден53,774.00 ден
Клуб маса изработена од лакиран метал. Плочата е изработена од MDF под агол од 45°. Технички карактеристики тука.

Evan

56,097.00 ден78,521.00 ден
Клуб маса изработена од дрвена структура, а може да биде со лакиран топ (кај сите димензии) или камен топ во

Floyd

19,884.00 ден40,857.00 ден
Клуб маса изработена од обоен метал со бакар-винтиџ финиш и плоча која може да биде: лакирана, дрвена или камена, во

Folio

109,581.00 ден
Glass is a precious and elegant material, perfect for a pure and absolute shape such as the parallelepiped: essential appeal