Прикажувам 1–12 од 24 резултати

Show sidebar

Alfie

129,900.00 ден
Фотелјата Alfie претставува реставрирана класика, претворена во елемент за внатрешното уредување, со цел да ја задоволи потребата за удобност, но

Arno

124,820.00 ден
Фотелјата Arno претставува удобно парче мебел со силна персоналност. Погодна е за уредување на дневната соба, меѓутоа апсолутно се употребува

Babila comfort 2749

50,509.00 ден72,788.00 ден
  • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации, може да ги погледнете тука.
  • Документот со финиши и бои на материјалите, може да го погледнете тука.
  • НАПОМЕНА: Пред да го погледнете документот со финиши и бои на материјалите, погледнете во делот „Финиши на седиште“, за да добиете информација во врска со тоа во кои можни финиши е достапна конкретната столица, а подоцна и да ги пронајдете во самиот документ. Од материјалите кои спаѓаат под категорија C, исклучок се од C60 до C64 и од C90 до C95.

Babila comfort 2759

55,226.00 ден71,699.00 ден
  • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации, може да ги погледнете тука.
  • Документот со финиши и бои на материјалите, може да го погледнете тука.
  • НАПОМЕНА: Пред да го погледнете документот со финиши и бои на материјалите, погледнете во делот „Финиши на седиште“, за да добиете информација во врска со тоа во кои можни финиши е достапна конкретната столица, а подоцна и да ги пронајдете во самиот документ. Од материјалите кои спаѓаат под категорија C, исклучок се од C60 до C64 и од C90 до C95.

Babila comfort 2789

59,217.00 ден84,762.00 ден
  • Димензиите, целокупните спецификации и техничките информации, може да ги погледнете тука.
  • Документот со финиши и бои на материјалите, може да го погледнете тука.
  • НАПОМЕНА: Пред да го погледнете документот со финиши и бои на материјалите, погледнете во делот „Финиши на седиште“, за да добиете информација во врска со тоа во кои можни финиши е достапна конкретната столица, а подоцна и да ги пронајдете во самиот документ. Од материјалите кои спаѓаат под категорија C, исклучок се од C60 до C64 и од C90 до C95.

Blazer

129,900.00 ден
Фотелјата Blazer е специфична по прекрасните и волшебни силуети кои се прилагодуваат во секој ентериер. Синусната и релативно заоблена форма

Bodo

124,095.00 ден
Фотелјата Bodo претставува удобно парче мебел со силна персоналност. Погодна е за уредување на дневната соба, меѓутоа апсолутно се употребува

Bruno

140,060.00 ден
Фотелјата Arno претставува удобно парче мебел со силна персоналност. Погодна е за уредување на дневната соба, меѓутоа апсолутно се употребува

Colibrì

117,505.00 ден
Colibrì armchair looks like it is light-weight, yet at the same time appears to have an imposing presence in the

Dragonfly

113,354.00 ден
Фотелјата Dragonfly ја комбинира елеганцијата на линиите со едноставноста во однос на дизајнот. Специфична е по тоа што со само

Eddy

129,029.00 ден
Фотелјата Eddy е рефлексија на последните трендови и има форма која е дизајнирана со инспирација од велосипедизмот, со примеси на