Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Show sidebar

Active

Active душекот е составен од двослојна цврста пена, која има капациетет за балансирана носивост. Долниот дел на душекот е Acqua

Bio

Bio душекот е направен од двослојна цврста пена со различен носечки капацитет. Долниот и горниот дел на душекот е составен

Ergoair

Ergoair душекот е составен од четири слоја цврста пена со капацитет за балансирана носивост. Првите три слоја се направени од

Format

Format душекот е составен од три слоја цврста пена со капацитет за балансирање на носивоста. Долниот дел на душекот е

Fusion

Fusion – pocket springs (400/800) and water foam box. Individual pocket springs in seven zones Containment felt pads Box in

Fusion memory

Fushion memory – pocket springs (400/800); memory foam with massaging effect and water foam box. Individual pocket springs(400/800) in seven

Luxory

Luxory – independent paddle (800/1600) and water foam box. Individual pocket springs(400/800) in seven zones Containment felt pads Box in

Prestige

Finished mattress H 24. Individual pocket springs (192/384). Cotainment felt pads. Box in Acqua Foam with long reinforced side panels.