Прикажувам 1–12 од 19 резултати

Show sidebar

Bohemian

108,080.00 ден391,146.00 ден
Изработка: 72% волна, 8% памук, 7% платно, 6% полипропилен, 5% полиестер, 2% акрил. Можете да го нарачате во било која

Chic

103,910.00 ден376,056.00 ден
Изработка: 45% ленено платно, 18% полиестер, 18% памук, 14% вискоза и 5% акрил. Можете да го нарачате во било која

Club

80,469.00 ден227,130.00 ден
Изработка: 100% вискоза Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited Edition

Cozy

118,108.00 ден
Изработка: 66% волна, 26% ленено платно и 8% BM-CO. Постои можност за комбинација на три парчиња, што има за цел

Elixir

102,045.00 ден376,056.00 ден
Изработка: 36% волна, 36% платно, 13% полиестер, 9% вискоза, 6% памук Можете да го нарачате во било која форма по

Extreme

36,758.00 ден70,175.00 ден
Изработка: 80% винил, 20% фибер глас Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии.

Fusion

103,910.00 ден376,056.00 ден
Изработка: 36% волна, 36% платно, 13% полиестер, 9% вискоза, 6% памук Можете да го нарачате во било која форма по

Lounge

106,178.00 ден391,146.00 ден
Изработка: 50% волна, 24% ленено платно, 11% полиестер, 10% памук и 5% викоза. Можете да го нарачате во било која

Mineral

57,967.00 ден158,072.00 ден
Изработка: Mineral Stone: 100% новозеландска волна Mineral Granite: 60% волна, 20% говедско влакно, 20% полиестер Можете да го нарачате во

Origin

117,505.00 ден223,733.00 ден
Изработка: 62% волна, 38% полиестер. Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн:

Patio

19,282.00 ден
Изработка: 100% полипропилен Цената се однесува за нарачка во било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team

Poolside

22,765.00 ден
Изработка: 90% винил, 10% фибер глас Цената се однесува за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team