Прикажувам 1–12 од 24 резултати

Show sidebar

Abaca

143,378.00 ден440,035.00 ден
Изработка: 100% abaca Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited Edition

Alfresco Wave

122,637.00 ден443,829.00 ден
Изработка: 90% акрил, 7% PVC, 3% полипропилен Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните

Astral

46,495.00 ден
Изработка: 100% бамбус Цената се однесува за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team

Bliss

36,655.00 ден
Изработка: 70% полиестер, 30% волна Цената се однесува за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team

Botanic

107,495.00 ден389,029.00 ден
Изработка: 42% платно, 25% волна, 12% вискоза, 9% памук, 9% полиестер, 3% акрил Можете да го нарачате во било која

Connection

175,783.00 ден539,485.00 ден
Изработка: 100% говедска кожа Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Максималната димензија

Cubic

177,234.00 ден539,485.00 ден
Изработка: 100% говедска кожа Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited

Diva Impulse

48,869.00 ден
Изработка: 51% волна, 27% платно, 22% свила Цената се однесува за било која форма по м2. Максималната димензија по која може

Diva Pure

48,869.00 ден
Изработка: 51% волна, 27% платно, 22% свила Цената се однесува за било која форма по м2. Максималната димензија по која

Elite

45,117.00 ден
Изработка: 60% полиамид, 25% tencel, 15% волна Цената е за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team

Flash

181,741.00 ден557,773.00 ден
Изработка: 100% говедска кожа Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited

Genesis

45,676.00 ден
Изработка: 90% волна, 10% tancel Цената се однесува за било која форма по м2. Максималната димензија по која може да се