Прикажувам 1–12 од 51 резултати

Show sidebar

Domino

33,890.00 ден130,989.00 ден
Domino е колекција која содржи фотелја и софи, тапацирани во штоф или кожа. Сите модели имаат хромирани ногарки. Совршено ќе

Fred

37,228.00 ден107,694.00 ден
Fred е колекција која содржи фотелја и двосед, тапацирани во штоф или кожа. И двата модели имаат метални, хромирани ногарки.

Gel-D

16,546.00 ден
  • Пред да одберете финиши на структурата и седиштето, ви препорачуваме да го погледнете документот во продолжение.
  • Димензиите, заедно со финишите во однос на материјалите и боите може да ги погледнете тука.

Inca

23,440.00 ден54,282.00 ден
Столицата Inca има тапацирана школка која е поставена на различни рамки. Погодна е за чекални, канцеларии, холови и слично. Моделите

Kabrio

33,382.00 ден42,091.00 ден
Столицата Kabrio е специфична по својата релативно тенка форма, но исклучителна удобност. Има алуминиумски обоени ногарки. Препознатлива е по флексибилниот

Kalea

7,765.00 ден20,755.00 ден
Столицата Kalea е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделите можат да бидат изработени

Kaleido

55,153.00 ден148,769.00 ден
Kaleido е модуларно седиште кое е специфично по тоа што може да биде комбинирано со различните димензии и варијанти, создавајќи

Kalima

8,418.00 ден11,393.00 ден
Столицата Kalima може да биде изработена од полипропилен (пластика) во 6 различни бои. Меѓутоа, седиштето може да биде и тапацирано

Kalla

21,771.00 ден42,816.00 ден
Столицата Kalla е специфична по тоа што може да биде изработена во две варијанти. Имено, моделите можат да бидат изработени

Kameo

26,851.00 ден43,542.00 ден
Столицата Kameo е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различно варијанти. Имено, моделите можат да бидат

Kayak

47,896.00 ден82,730.00 ден
Столицата Kayak е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделот може да бидат со