Прикажувам 1–12 од 18 резултати

Show sidebar

Evo

27,504.00 ден40,494.00 ден
Канцелариската фотелја Evo е препознатлива по напредните технички и естетски карактеристики. Покрај тоа што ја има во два модели: со

Joy

33,237.00 ден50,364.00 ден
Канцелариската фотелја Joy е елегантна, транспарентна и уникатна дури и покрај својата едноставност. Фотелјата на еден дискретен начин го дава

Karma Mesh

31,205.00 ден43,542.00 ден
Канцелариската фотелја Karma Mesh е изработена од мрежаст дел на наслонот за грб, со тапацирано седиште. Дополнително, постои можност да

Kind

21,263.00 ден33,672.00 ден
Канцелариската фотелја Kind е препознатлива по напредните технички и естетски карактеристики, па така ја има во разни варијанти во однос

Konfort

15,239.00 ден
Цената подолу е за столица со gaslift механизам, тапацирана со материјал во Cat. A-B без раконаслони Опис на стол Цена

Konica Mesh

30,479.00 ден44,993.00 ден
Канцелариската фотелја Konica Mesh се карактеризира со прилагодлива висина на наслонот за грб, која може да варира помеѓу 102-144 cm.

Kontat

27,577.00 ден51,525.00 ден
Канцелариската фотелја Kontat има две големини врз основа на наслонот за грб: висока и ниска, кои може да ги погледнете

Konvert

27,577.00 ден48,259.00 ден
Канцелариската фотелја Konvert се карактеризира со две димензии на наслонот: висок и ниска, кои можете да ги погледнете погоре, во

Korium Mesh

25,762.00 ден43,905.00 ден
Канцелариската фотелја Korium Mesh се карактеризира со две висини во однос на наслонот, кои може да ги погледнете погоре во

Korium Plus

31,205.00 ден55,879.00 ден
Канцелариската фотелја Korium Plus има тапациран наслон и се карактеризира со две висини во однос на наслонот за грб, кои

Kroma

21,771.00 ден31,205.00 ден
Канцелариската фотелја Kroma Mesh се карактеризира со две големини во однос на наслонот за грб: висока и ниска, кои можете

Kubika

20,320.00 ден31,931.00 ден
Канцелариската фотелја Kubika се карактеризира со две висини за наслонот за грб: висок и низок, кои може да ги погледнете