Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Show sidebar

Alfa

21,989.00 ден62,265.00 ден
Канцелариската фотелја Alfa претставува еволуција на класичниот дизајн и совршено се вклопува во современите канцелариски простории. Хромираните и алуминиумски елементи

Bridge

21,408.00 ден71,990.00 ден
Канцелариската фотелја Bridge претставува еволуција на класичниот дизајн и совршено се вклопува во современите канцелариски простории. Ја има во три

Cinquanta

51,597.00 ден124,312.00 ден
Канцелариската фотелја Cinquanta е елегантна, но не упадлива; извонредна, но не агресивна. Истата е внимателно изработена така што е шиена

Kamelia

42,816.00 ден76,924.00 ден
Канцелариската фотелја Kamelia може да се биде во три висини во однос на наслонот за грб: висока, средна и ниска.

Kimera

46,445.00 ден79,101.00 ден
Канцелариската фотелја Kimera може да се биде во две димензии во однос на наслонот за грб: висока и ниска. Што се однесува до финишот,

King

34,108.00 ден72,570.00 ден
Канцелариската фотелја King може да се биде во три димензии во однос на наслонот за грб: висока (во две различни висини кои може да

Kiria

42,671.00 ден108,057.00 ден
Канцелариската фотелја Kiria се карактеризира со рафиниран дизајн, нежни форми и големо визуелно влијание. Одлична изработка, квалтетни материјали и префинетост

Klassic

26,125.00 ден71,844.00 ден
Канцелариската фотелја King може да се биде во три димензии во однос на наслонот за грб: висока, средна и ниска (без раконаслони). Цените кои

Klivia

60,959.00 ден96,518.00 ден
Канцелариската фотелја Klivia може да се биде во две димензии во однос на наслонот за грб: висока и ниска, кои може да ги погледнете во

Kosmo Top

44,268.00 ден79,101.00 ден
Канцелариската фотелја Kosmo Top може да се биде во четири  големини во однос на наслонот за грб: висока (во две големини кои може

Kriteria

51,525.00 ден105,952.00 ден
Канцелариската фотелја Kriteria може да се биде во две димензии во однос на наслонот за грб: висока и ниска (кои може да ги погледнете

Kruna

4,268.00 ден79,101.00 ден
Канцелариската фотелја Kruna може да се биде во две димензии во однос на наслонот за грб: висока и ниска (со и без раконаслони), кои може