Се прикажуваат сите 6 резултати

Show sidebar

ARKI desk

The Arki-Desk’s clean, linear design makes it particularly versatile and suitable for flexible and functional modern corporate and home offices.

ARKI desk Adj

With its practical, height-adjustable top, the Arki-Table Adjustable Desk contributes to the creation of a functional and dynamic office space.

Tavolo SCRITTOIO “L”

16,668.00 ден
Бирото во форма на “L” создава едноставна, модерна дел за домашни канцеларии или подеднакво изгледа одлично во минималистичка спална соба

Tavolo SCRITTOIO H.1115

44,759.00 ден
Ова биро се истакнува со модерен дизајн и текстури кои ја изнесуваат формата и бојата. Отворениот модул во форма на

Tavolo SCRITTOIO H.747

35,204.00 ден
Простран горна површина што може ентериерно да се прилагоди со изборот различни бои и завшетоци, да читате книга, да ги

TOA desk

The Toa table combines a technical-industrial style with decorative allure, giving life to a functional and evocative product. Lightweight and