Колекција на работни маси со широк опсег на финиши и димензии, кои се решение за сите потреби: елеганција и минимализам, лесна конструкција, дизајн и функционалност, технологија и едноставност.

DV807 - 4S

mebelkares.mk

DV802

mebelkares.mk

DV806 - BAKU

mebelkares.mk

DV803 - NOBU

mebelkares.mk

DV804 - E-PLACE

mebelkares.mk

DV805 - TREKO

mebelkares.mk

DV801 - ENTITY

mebelkares.mk

Престижна колекција на работни маси наменети за опремување на канцелариите на извршните директори. Широката палета на материјали, димензии и бои овозможува тотална персонализација на канцеларијата, во минималистички стил, елегантен и апсолутно функционален.

DV909 - TOKIO

mebelkares.mk

DV901 - VERTIGO

mebelkares.mk

DV908 - RODI

mebelkares.mk

DV902 - PLANETA

mebelkares.mk

DV905 - RYM

mebelkares.mk

DV904

mebelkares.mk

DV903 - TAY

mebelkares.mk